I ‘Sjøørret’ kan du lese om sjøørretens historie, biologi og vandringsmønster i vassdrag og i sjøen. Og ikke minst om hvordan du fisker etter sjøørreten. Klassiker -få igjen!
Sjøørret
Storverk om sjøørret og sjøørretfiske. Her finner du alt om sjøørretens historie og biologi. Fluefisket har også her fått en framskutt plass, og innen denne edle sport finnes det rikelig med stoff om blant annet fluefiskeutstyr, fluetyper og fluemønstre.
kr 359 kr 269
Tilgjengelighet Kun 7 på lager
Utgivelsesår: | 2003-01 |
Antall sider: | 272 |
Fotos - illustrasjoner: | Rikt ill, med f-fotos |
ISBN: | 9788252925869 |
Språk: | Norsk |
Forlag: | Tun Forlag / Landbruksforlaget |
Forfatter: | Jan Johansson |
Relaterte produkter
-
Fiskeanatomi
2. utgave
Boken beskriver fiskenes ytre og indre anatomi, med hovedvekt på benfisk (teleoster). De viktigste sykdommene innen hvert organsystem er også omtalt. I tillegg er det kapitler om anatomiske forhold hos bruskfisk, kjeveløs fisk, spesiell anatomi for en del viktige norske fisk, og om fiskenes opprinnelse og systematikk. Målgruppene er veterinær- og fiskehelsestudenter, veterinærer, fiskehelsebiologer, fiskebiologer, ansatte i fiskenæringen og biologer ellers.
-
Dyreliv i havet
Norsk marin fauna – 7.utg.
Den mest oppdaterte marinzoologiske faktabok på norsk. Nå ny utgave av oppslagsverket med 900 dyrearter beskrevet og hele 800 sider. Boka er systematisk satt opp, og kombinerer artige detaljer og tørre fakta på en ypperlig måte i tekst og bilder.
-
Små dyr i sø og å
Små dyr i sø og å er en lett tilgjengelig og oversiktlig guide til det lavere dyrelivet i våre innsjøer og bekker: insekter, snegler, ormer, midd, edderkopper, salamandere og frosker – samt en rekke ferskvannsfisk.
-
Field Guide to Sharks, Rays & Chimaeras
of Europe and the Mediterranean
Field Guide to Sharks, Rays & Chimaeras er en brukervennlig feltguide som dekker alle 146 arter som finnes i Middelhavet, i det europeiske Atlanterhavet og Island, langs alle de skandinaviske kystene, i Svartehavet og så langt sør som Kanariøyene.