Med tekst, bilder og piktogrammer, beskriver forfatteren de 11 soppenes kjennetegn, sesong, utbredelse og voksested. Hun har også tatt med noen forvekslingsarter man bør kjenne til. De 11 soppene er sikre å plukke og spise, og med den lille soppboken som trygg veileder, er det bare å dra på sopptur. I boken er det også tips om konservering og oppbevaring av sopp.
Sopp på tur
11 smakfulle og sikre matsopper
Sopp på tur. 11 smakfulle og sikre matsopperer en hendig liten bok som passer perfekt i kurven eller sekken når du skal på sopptur.
kr 113
Tilgjengelighet Ikke på lager, tilgjengelig som restordre
Relaterte produkter
-
Fungi of Switzerland vol.5.
Agaricales III
Skivesopper tredje del (med slørsopper, trevlesopper mm). Samlet verk 6 bind. Rikt illustrert soppflora i format 216×287 mm, Moderne beskrivelser for mellom-Europeiske forhold, men høyst anvendbar i Norge. Fåes i engelsk, tysk og fransk utgave.
-
Fungi of Switzerland vol.4.
Agaricales II
Skivesopper andre del (465 arter). Samlet verk 6 bind. Rikt illustrert soppflora i format 216×287 mm, Moderne beskrivelser for mellom-Europeiske forhold, men høyst anvendbar i Norge. Fåes i engelsk, tysk og fransk utgave.
-
Botanikkens historie i Norge
Botanikkens historie i Norge er den første boken som beskriver utviklingen av faget botanikk her i landet. Boken er illustrert med mye originalmateriale som er funnet i arkiver og herbarier.
-
Sopp på Svalbard
Denne boken gir en brukervennlig innføring i soppens mangfold på Svalbard, med hovedfokus på de soppene man hovedsaklig finner og ser rundt bosetningene. Det er til nå funnet og navngitt over 1300 arter av sopp på Svalbard.