Med tekst, bilder og piktogrammer, beskriver forfatteren de 11 soppenes kjennetegn, sesong, utbredelse og voksested. Hun har også tatt med noen forvekslingsarter man bør kjenne til. De 11 soppene er sikre å plukke og spise, og med den lille soppboken som trygg veileder, er det bare å dra på sopptur. I boken er det også tips om konservering og oppbevaring av sopp.
Sopp på tur
11 smakfulle og sikre matsopper
Sopp på tur. 11 smakfulle og sikre matsopperer en hendig liten bok som passer perfekt i kurven eller sekken når du skal på sopptur.
kr 113
Tilgjengelighet Ikke på lager, tilgjengelig som restordre
Relaterte produkter
-
Floraen i Øvre Eiker
Fin liten lokal flora på eget forlag, som gir en god oversikt over områdets botaniske verdier, illustrert med kart og fargebilder.
kr 50kr 39 Kjøp -
Fungi of Switzerland vol.5.
Agaricales III
Skivesopper tredje del (med slørsopper, trevlesopper mm). Samlet verk 6 bind. Rikt illustrert soppflora i format 216×287 mm, Moderne beskrivelser for mellom-Europeiske forhold, men høyst anvendbar i Norge. Fåes i engelsk, tysk og fransk utgave.
-
SOPP – håndboka
De BESTE stedene for soppsanking – Våre 120 vanligste sopper
En komplett håndbok for alle soppelskere! SOPP-håndboka er den perfekte soppbok for nybegynnere og den viderekomne soppentusiasten. Boka inneholder all kunnskap for å kunne dra på sopptur.
-
Fungi of Switzerland vol.4.
Agaricales II
Skivesopper andre del (465 arter). Samlet verk 6 bind. Rikt illustrert soppflora i format 216×287 mm, Moderne beskrivelser for mellom-Europeiske forhold, men høyst anvendbar i Norge. Fåes i engelsk, tysk og fransk utgave.