Cxense Display
Gå til hovedmeny
Levering til jul
Vår nettbutikk har oppdatert varelager. Bestiller du varer vi har på lager, sendes de normalt neste arbeidsdag etter bestilling.
Bestiller du varer vi ikke har inne, får du raskt beskjed om vi ikke tror vi kan skaffe det i tide til jul, og du kan evt. stryke ordren.
God julehandel! 
Søk etter varer
Søk i
Ved søk på flere ord, viser varer hvor alle ord er med.
Du kan søke på varenummer eller tekst som er med i varebeskrivelsen.
Vis avansert søk


Informasjon

Vareliste

Prisliste
 
 

Tidsskrifter og rapporter

Natur og Fritid står for løssalg av Norsk Ornitologisk Forenings tidsskrifter. Vi har Foreningens restlager av nye og gamle tidsskrifter, så hos oss kan du bestille spesielle utgivelser du har bruk for, eller flere nummer for den som f.eks. vil komplettere sin samling.
Ønsker du å abonnere eller bli medlem for å få nye blader må du gå til Norsk Ornitologisk Forening egen hjemmeside. Der vil du også finne mer informasjon om tidsskriftene. Der kan du også finne informasjon om fylkeslagene om du ønsker tidsskrift fra fylkeslagene, for disse tidskriftene fører ikke Natur og Fritid.


Vår FuglefaunaVår Fuglefauna er NOF medlemsblad. Heftene er på 48 sider, og Vår Fuglefauna et tiltalende produkt i A4-format, spekket med fargefotografier og spennende fuglestoff. Artikler om norske fugler og deres situasjon dominerer innholdet. Vi kan også tilby egne samlepermer, som du kan oppbevare bladene i.

Ornis NorvegicaOrnis Norvegica er NOFs fagtidsskrift. Det publiserer original ny informasjon som er relevant for norsk ornitologi. Fra 1999 er i tillegg sjeldenhetsrapportene for fugl flyttet hit. Artiklene er på norsk eller engelsk, alltid med et sammendrag på det andre språket.

Fugleåret
Fugleåret ble utgitt for årene 1995 til 1998. Heftene i A4-format er årsnummer som inneholder blant annet sjeldenhetsrapport og faunarapport for uvanlige arter.

Ringmerkaren
Ringmerkaren gir en presentasjon av siste års aktivitet i de mange ringmerkingsgruppene og fuglestasjonene i Norge. I tillegg finnes spesialartikler om ulike ringmerkingsprosjekter. Av andre faste tema er en årlig oppsummering av de totale ringmerkingstall på landsbasisNof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte bøker
Europas falker Gyldendals store fugleguide (myk perm)
Fugledagbok Himmelkalenderen 2020
Praktisk stjerneatlas Norges sommerfugler
Gyldendals store fugleguide og Norske fugler Nordeuropas svampe - 2 bind
Nattens lydløse jegere Skjæreboka

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid


--